Taalcursussen Grieks, Nederlands en Engels in Groningen

Ik ben zeer tevreden over mijn lessen bij Meleti Taalcursussen. Anna-Maria geeft goed les en is heel enthousiast. Er is veel aandacht voor de spreekvaardigheid en Anna-Maria let op het juiste gebruik van de grammatica en uitspraak zonder te demotiveren. De oefeningen zijn gevarieerd en ook de cultuur komt ruimschoots aan bod. Ik raad Meleti Taalcursussen dan ook absoluut aan als je goed Nieuwgrieks wilt leren in een fijne, huislijke sfeer.

Cobi V.

Wat is het Grieks toch een rijke taal !! Je raakt klaarblijkelijk nooit uitgeleerd, ik althans niet. Na zoveel jaren al lesgehad te hebben blijft de taal mij boeien en inspireren. Ook verrassend hoe Anna-Maria nu met haar persoonlijkheid, haar kennis en didactiek MELETI weer nieuwe impulsen weet de geven. De lessen zijn nooit saai, elke keer weer verrassend en boeiend door extra leerstof en/of gebruik van media, muziek of actualiteit. Ook het huiswerk is goed gedoseerd en prima te doen. Anna-Maria ga zo door en veel succes met MELETI !!

Trijnie Oudenampsen

Anna-Maria geeft op een leuke en duidelijke manier les. De kleine groepjes werken prettig, zo krijgt ieder de aandacht die nodig is. Ik vind het iedere week een feestje om naar Griekse les te gaan. De boeken waarmee Anna-Maria werkt zijn ook duidelijk, en samen met de online oefeningen heel fijn om mee te werken.

Esther Roelofs

Tijdens de vele reizen naar Griekenland zei ik regelmatig: ‘Wat zou ik graag een praatje willen maken met de Grieken in de kleine dorpen, die geen buitenlandse taal spreken’. Ik heb meerdere taalcursussen in andere talen gevolgd, maar deze cursus Grieks is de beste en de leukste!
In de kleine groep is veel aandacht voor taal- en spreekvaardigheid. Ze is heel geduldig en vindt het geen enkel probleem om leerstof te herhalen. Aan de lessen Grieks bij haar had ik eerder moeten beginnen.
Ik kan niet wachten om het Grieks wat ik geleerd heb in Griekenland in de praktijk te brengen.

Marlies Ulenbelt

Anna-Maria bereidt de lessen zorgvuldig voor, heeft prima aandacht voor de cursisten. Kortom, geeft goed onderwijs t.a.v de Griekse taal en cultuur!

C. Zeldenrust